Matlagning med en smak av 2016, mitt tredje julklappstips till er.

Jag är ingen mässing eller guld tjej, har alrdig varit och kommer aldrig att bli men herregud så fina grytor som Le Creuset har tagit fram nu nydligen - helt fantastiskt snygga är dem och med en otroligt modern stil/känsla. Välj mellan Creme/Mässing eller Svart/Mässing, i mina ögon är dem lika fina båda två - och ja, jag skulle så gärna vilja ha dessa. Helst båda, omgående, såklart. Priset på en 5,3L gryta ligger just nu på 1999:- (i vanliga fall ligger de på 2579:-)Cervera  - och ni finner den i Svart/Mässing genom att KLICKA HÄR och den i Creme/Mässing genom att KLICKA HÄR

- Grytorna i serien Signature har en ergonomisk stålknopp samt stora handtag för ett bättre grepp även med grillvantar. Emaljen är lätt att rengöra och är motståndskraftig mot missfärningar. Med dessa grytor behöver du inga extra serveringsfat eller formar eftersom de är så otroligt fina som de är att ställa fram på bordet, vardag som till fest. 

Grytorna är brända vid temperaturer på 840°C, vilket gör den släta emaljen på Le Creuset gjutjärnet både hållbar och hygienisk. Det innebär att allt som kokas, steks eller sjuds i en Le Creuset gryta kommer att smaka precis lika gott som planerat. Det innebär även att grytorna kommer att fortsätta att se lika bra ut - från spisen till ugnen och från ugnen till bordet och från bordet till diskmaskinen. Idealiska till grytor och till soppor samt risrätter. Ja, till och med till bakning - så himla vackra till oavsett måltid/tillagning. 

 Kan detta vara den bästa och finaste julklappen att ge någon matlagningstokig, till sin fina svärmor, älskade mamma eller sin kärleksfulla partner? Jag tror det. Garanterat en uppskattad julklapp.
Till top