Blogginspiration.

Inspiration / Permalink / 0
Två bloggar som levererar väldigt bra design och en massvis med inspiration är emmas.blogg.se & sajohansson.blogg.se - det är två väldigt enkla och stilrena bloggar som går i färgerna svart och vitt, så kika in och bli inspirerad och motiverad om det är något som faller dig i smaken. 
 
En annan blogg är annainreder.blogspot.se, som faktiskt höll en liten julkurs på Slättarps kundkväll som jag och mamma var med på för några veckor sedan. Anna inreder genom att plocka fram ens personlighet - och är något mjukare och personligare i sin inredningsstil gemfört med de nämda bloggarna ovan. Anna har bland annat designat/inrett Baristas supermysiga caféloka på Emporia, mer om det finner ni gemom att klicka HÄR!
 
Dessa tre underbara bloggar tilltalar mig på olika sätt, det är så roligt och bra att bli inspirerad utav många olika inredningsstilar för att själv kunna hitta sin egen. Det dyker alltid upp nya idéer och ny inspiration från alla håll och kanter - så det gäller att snappa åt sig, tänka om och göra någonting nytt utav inspirationen. Något som andra skulle kunna bli inspirerade av. 
 
Jag känner verkligen att jag har hittat min inredningsstil - och mitt mål är att inspirera andra. 
 
 
Till top