Första advent.

Årets största, mest kärleksfulla och finaste högtid närmar sig med stormsteg och igår firades första advent - med tända ljus, julpyssel och julmusik njöt jag igenom hela dagen, så underbart mysigt. Julen betyder väldigt mycket för mig och jag fullständigt älskar den.
 
I fredags efter jobb körde jag direkt till Majas Cottage då de lämnade 15% på allt i butiken - där fann jag fantastiskt fina julstjärnor som de tagit fram/designat själv, helt underbart fina. Två stycken fick följa med hem tillsammans med två underbara vita tassels som doftar kanel. Stjärnorna är placerade i vardagsrummets gigantiska fönster, en hängandes och en lutad mot väggen/fönstret i fönsterkarmen. Tasselsen kommer placeras ut på dörrhandtagen i lägenheten vid lucia för att hålla i sig till jul (då jag är osäker på hur länge doften varar).  Det är så otroligt mysigt att att julpyssla, plantera och plocka fram - det är en fantastiskt känsla som bidrar med otroligt mycket kärlek. Allt blev så gott som färdigställt i lördags, det enda som saknas är mina traditionella blomsterverk - men det kommer att komma på plats tillsammans med tasselsen lagom till lucia - även de för att hålla fram till den stora dagen. Idéerna flödar och jag är extremt taggad på dessa blomsterverk, som alltid blir så fina. I år kommer jag använda ett stort vitt fat från Reunion Home och det kommer bli så otroligt vackert.
 
- Nedanför finner ni en bild på de fina julstjärnorna från Majas Cottage, ni hittar bland annat den ena genom att KLICKA HÄR. Dessa stjärnor stödjer liksom deras lyktor även Barncancerfonden med 10%.
 
Till top