Fint miniträd från Ikea.

Blommor & trädgård, Inredning & design / Permalink / 0

Jag är inte speciellt förtjust i Ikeas möbelsortiment eller ja - deras sortiment över huvud taget, då det är så pass stort/vanlig och har en relativt dålig kvalité. De flesta hushåll har Ikea som sitt grundsortiment i hemmet, vilket jag personligen tycker är väldigt tråkigt. Det är absolut inget fel på Ikea, varuhuset är billigt och har något som passar de flesta - det jag menar är att det finns så enormt många fler inrednings - och möbelbutiker, som får en att skapa sin egna personliga stil utformad för just en själv - och inte hela Sverige. 

Blommor, servetter, vita galgar och ljus är det som faller mig i smaken och oftast brukar få följa med mig hem. Självklart händer det att jag köper andra saker också, men jag föredrar hellre att köpa lite dyrare, personligare och finare möbler/inredningsartiklar i butiker där kanske inte så många handlar - för varför ha likadant som alla andra? Kvalitén går absolut inte att jämföra. 

Det här underbara lilla träd fick faktiskt följa med mig hem i förrgår när jag besökte varuhuset och visst är det vackert? Mitt fina lilla träd som påminner om stamträdet i Avatar.

- För 279:- är jag är mer än nöjd.

Till top