Älskade kubs 4.

Inredning & design, Tips & idéer, Vardagslyx / Permalink / 0
Äntligen är den min. Den fina ljusstaken "kubus 4 By Lassen" i vit galvaniserad lackerad stål som är värmebehandlad upp till 350°C. Som jag har längtat. Den är så fantastiskt stilren, otroligt enkel och gudomligt snygg. Jag fullkomligt älskar den. Detta året avslutas och påbörjas med snygg design, nya möbler och stilrena ting i vårt lilla hem - och jag kan inte göra annat än att le. Jag är så lycklig. Äntligen börjar saker och ting falla på plats här hemma - och drömmen om ett större hem, dvs ett hus - finns i tankarna hela tiden. 
 
- "Kubus 1" och "Kubus Bowl" får nog göra min eleganta ljusstake sällskap i framtiden. Så otroligt snygga dem också. Ja, dem får jag önska mig i födelsedagspresent i sommar!
 
Ljusstaken finns i flera olika varianter, välj mellan 1, 2, 4 eller 8 ljushållare och mellan färgerna vit, svart, silver och koppar. Den är underbart fin att placera på köksbordet, vardagsrumsbordet eller på en skänk/hylla. En helt perfekt present att ge bort till någon som tycker om design eller att köpa till sig själv för den delen. Det är en väldigt prisvärd skönhet. Ljusstaken går bl.a att köpa hos Illums Bolighus där jag köpet min, eller så kan ni KLICKA HÄR.
Till top